Aftens Menu

Fra kl. 17.00 hver dag
 

Se ugens menu her

Se a la carte menuen her

Se frokostmenuen her


Lecoq - a la carte

Sammensæt 3 retter
Forret, hovedret og dessert
345,-


Entrée

Chevre Chaud   95,-​
butternutsqaush, valnødder, oliven og urter

Cuisses de boeuf marinés 105,-
Gravad okseinderlår, kapersmayo, røg, flæskesvær og karse

Foie Gras poêlée 135,-
Syltede kastanjer, the, tuille og citrus
Som en del af menuen + 45,-

Plat principal
 
Carrelet  195,-
Rødspætte paupiette, souffléfars, kartoffelkompot, krebsehaler, dild og safransauce 

Filet de boeuf 200 g 245,-
Oksemørbrad
Tillæg til menu + 50,-

Faux filet 250 g/350 g 245,-/295,-
Ribeye
Som en del af menuen + 50,-/100,-

- toppet med en skive stegt foie gras + 95,-

Vælg mellem hjemmelavede fritter eller pommes duchesse samt bearnaisesauce eller pebersauce

 Desserter

Fromages Européens 100,-
Fem gode europæiske oste med syltekræs og oliven
Som en del af menuen + 15,-

Crème brûlée 85,-
med sorbet

Petit Fours de Lecoq 85,-
Lecoqs egne hjemmelavede godter


Månedens Menu 

Månedens 3 retters menu
Inspireret af årstiden

3 retters menu fra den 23. november - 22. december
 Se billeder af menuen på facebook her

Entrée

Cremet hønsesuppe    85,-
Bakskuld, gulerødder, purløg, valnødder og creme fraiche

Plat principal

Rosastegt gråandebryst   175,- 
Kastanjer, kål, bacon, kumquats og skysauce

Dessert

Honningkage    75,-
Mælkecreme, mandarinis og knasende perlebyg

Forret, hovedret og dessert

3 retters menu 275,-

3 glas vin 205,-




Åben hver dag
Reservation: +45 86 19 50 74 Online Bordbestilling

Regningen i restauranten kan deles i to.
Skal regningen splittes yderligere, henviser vi til Swipp eller Mobilepay selskabet imellem.

Afbestillingsregler

WEB DESIGN: RANDOMFORMATION.COM
LECOQ - GRAVEN 16 - 8000 ÅRHUS C - TEL.: 86 19 50 74 - INFO@CAFE-LECOQ.DK