Aftens Menu

Fra kl. 17.00 hver dag
 

Se ugens menu her

Se a la carte menuen her

Se frokostmenuen her


Lecoq - a la carte

Sammensæt 3 retter
Forret, hovedret og dessert
345,-

Entrée

Courgette   95,-​
Sqaush, hasselnødder, hytteost, tyttebær og rosenkål

Consommé de queue de bœuf 105,-
Oksehaleconsommé med syrnet fløde, gule beder og malt

Mousse de Foie Gras 135,-
Foie gras mousse, sprødt spæk, æbler og rosmarin
Som en del af menuen + 45,-

Plat principal
 
Fausse-Limande  195,-
Helstegt skærising a la menuiere, spidskål, hyben, valnødder, kartoffelparisienne og beurre blanc 
Filet de boeuf 200 g 245,-
Oksemørbrad
Tillæg til menu + 50,-

Faux filet 250 g/350 g 245,-/295,-
Ribeye
Som en del af menuen + 50,-/100,-

- toppet med en skive stegt foie gras + 95,-

Vælg mellem hjemmelavede fritter eller pommes duchesse samt bearnaisesauce eller pebersauce

 Desserter

Fromages Européens 100,-
Fem gode europæiske oste med syltekræs og oliven
Som en del af menuen + 15,-

Crème brûlée 85,-
med sorbet

Petit Fours de Lecoq 85,-
Lecoqs egne hjemmelavede godter

Månedens Menu 

Månedens 3 retters menu
Inspireret af årstiden

3 retters menu fra den 7. september - 4. oktober
 Se billeder af menuen på facebook her

Entrée

Espadon   85,-
Marineret sværdfisk, soyaæg, glaskål, avocado og karse

Plat principal

Jarret de pork   175,-
Ølbraiseret spoleben, perleløg, haricots verts, hindbær og sød kartoffel

Dessert

Poire pochée et chocolat 75,-
Pocheret pære, mørk chokolade, rødbede, Pernod og kørvel

Forret, hovedret og dessert

3 retters menu 275,-

3 glas vin 205,-

Åben hver dag
Reservation: +45 86 19 50 74 Online Bordbestilling

Regningen i restauranten kan deles i to.
Skal regningen splittes yderligere, henviser vi til Swipp eller Mobilepay selskabet imellem.

WEB DESIGN: RANDOMFORMATION.COM
LECOQ - GRAVEN 16 - 8000 ÅRHUS C - TEL.: 86 19 50 74 - INFO@CAFE-LECOQ.DK