Aftens Menu

Fra kl. 17.00 hver dag
 

Se ugens menu her

Se a la carte menuen her

Se frokostmenuen her

Månedens Menu 

Månedens 3 retters menu
Inspireret af årstiden

3 retters menu fra den 2. januar - 30. januar
 Se billeder af menuen på facebook her

Entrée

Fisketerrine    85,-
Syrnet fløde, kålrabi, rug og dild

Plat principal

Poussin   175,- 
Jordskokker, porre, Brunet smør og skysauce

Dessert

Passionmousse    75,-
Kakao, hasselnød og mælkeis

Forret, hovedret og dessert

3 retters menu 275,-

3 glas vin 205,-

Lecoq - a la carte

Sammensæt 3 retter
Forret, hovedret og dessert
345,-


Entrée

Pocheret æg   95,-​
Svampe, consommé og crouton

 Rimmet jomfruhummer 105,-
glaskål, flæskesvær, hvidløg, blomkål og salturt

Foie Gras Terrine 135,-
Abrikos, piment, solsikkekerner og chili
Som en del af menuen + 45,-

Plat principal
 
 Bagt Hellefisk 195,-
toast, hvedekerner, persillerod, rødbede, rosenkål og persillebeurre blanc 

Oksemørbrad 200 g 245,-
Tillæg til menu + 50,-

Ribeye 250 g/350 g 245,-/295,-
Som en del af menuen + 50,-/100,-

- toppet med en skive stegt foie gras + 95,-

Vælg mellem hjemmelavede fritter eller pommes Anna samt bearnaisesauce eller pebersauce

 Desserter

Fromages Européens 100,-
Fem gode europæiske oste med syltekræs og oliven
Som en del af menuen + 15,-

Crème brûlée 85,-
med sorbet

Petit Fours de Lecoq 85,-
Lecoqs egne hjemmelavede godter

Åben hver dag
Reservation: +45 86 19 50 74 Online Bordbestilling

Regningen i restauranten kan deles i to.
Skal regningen splittes yderligere, henviser vi til Swipp eller Mobilepay selskabet imellem.

Afbestillingsregler

WEB DESIGN: RANDOMFORMATION.COM
LECOQ - GRAVEN 16 - 8000 ÅRHUS C - TEL.: 86 19 50 74 - INFO@CAFE-LECOQ.DK