Aftens Menu

Fra kl. 17.00 hver dag
 

Se ugens menu her

Se a la carte menuen her

Se frokostmenuen her


Lecoq - a la carte

Sammensæt 3 retter
Forret, hovedret og dessert
345,-

Forretter

Chevre chaud 
Gratineret gedeost med spæde salater og vinaigrette
85,-

Cremet fiskesuppe
smagt til med Ricard
95,-

Stegte kammuslinger
Blomkål, pekannødder, salturt og lardo
110,-
 
Stegt foie gras
Sprødt hønseskind, gulerødder, sort peber og croutoner
135,-
som del af a la carte menuen + 45,-



Hovedretter
 
Dagens fisk 
Bronzefennikel, pak choy, sauce blanquette, pommes mousseline og tomat concassé
195,-
 
Confit de canard
Confiteret and med salat, pommes sauté og sauce orange  
195,-

Oksemørbrad eller modnet ribeye med grønt efter årstiden.
Med hjemmelavede fritter eller pommes anna samt bearnaisesauce eller pebersauce.

- 200 gr Oksemørbrad      245 ,-
- som tillæg til a la carte menu: + 50,-

- 225 gr Ribeye                  245,-
- som tillæg til a la carte menu: + 50,-

- 325 gr Ribeye                  300,-
- som tillæg til a la carte menu: + 100,-

- toppet med en skive stegt foie gras +95,-


 Desserter

5 gode europæiske oste med syltekræs og oliven
100,-
- som del af a la carte menuen + 15,-

Crème Brûlée med sorbet
85,-

4 slags hjemmelavet is
med knas og frugt
85,-


Månedens Menu 

Månedens 3 retters menu
Inspireret af årstiden

3 retters menu fra den 27. april - 1. juni
 Se billeder af menuen på facebook her

Asparges og jomfruhummer
Bisque, radiser og karse

 Lammeryg på ben
Rabarber jus, nye løg, hestebønner og skovsyre
 
 Canelé
Appelsin, bourbon, praliné, nougat og vanilje is

Forret, hovedret og dessert

3 retters menu 245,-

3 glas vin 205,-


Åben hver dag
Reservation: +45 86 19 50 74 Online Bordbestilling

Regningen i restauranten kan deles i to.
Skal regningen splittes yderligere, henviser vi til Swipp eller Mobilepay selskabet imellem.

WEB DESIGN: RANDOMFORMATION.COM
LECOQ - GRAVEN 16 - 8000 ÅRHUS C - TEL.: 86 19 50 74 - INFO@CAFE-LECOQ.DK