Aftens Menu

Fra kl. 17.00 hver dag
 

Se ugens menu her

Se a la carte menuen her

Se frokostmenuen her


Lecoq - a la carte

Sammensæt 3 retter
Forret, hovedret og dessert
345,-

Entrée

Gazpacho vert et Noix de St. Jacques    95,-
Grøn gazpacho med limerimmede kammuslinger, grønne tomater og brøndkarse

Raviolies de crustacés     110,-
Skaldyrsravioli med hvidløg, parmesan, vagtelæg og bisque

Terrine de foie gras    135,-
Foie gras terrrine med hindbær, gastrique og kantareller
Som en del af menuen + 45,-


Plat principal
 
Filet de cabillaud meunière    195,-
Meuniére-stegt torsk med sprængt kalvespidsbryst, ærter, ærteskud og frikassésauce
 
Filet de boeuf    200 g    245,-
Oksemørbrad
Tillæg til menu + 50,-


Faux filet    250 g/350 g    245,-/295,-
Ribeye
Som en del af menuen + 50,-/100,-


- toppet med en skive foie gras    + 95,-

Vælg mellem hjemmelavede fritter eller nye kartofler samt bearnaisesauce eller pebersauce    


 Desserter

Fromages Européens    100,-
Fem gode europæiske oste med syltekræs og oliven
Som en del af menuen + 15,-


Crème brûlée        85,-
med sorbet

Petit Fours de Lecoq        85,-
Lecoqs egne hjemmelavede godter
 


Månedens Menu 

Månedens 3 retters menu
Inspireret af årstiden

3 retters menu fra den 6. juli - 2. august
 Se billeder af menuen på facebook her

Entrée

Venaison jardiniere    85,-
Sommerbuk med marinerede nye kartofler, chips, crème fraîche og forårsløg

Plat principal

Jeune coq    175,-
Unghane fra Hopballe Mølle med pastinakker, radiser og hvidvins emulsion 

Dessert

Fraise et sureau    85,-
Friske Jordbær med sorbet, hyldeblomst og hvid chokolade

Forret, hovedret og dessert

3 retters menu 275,-

3 glas vin 205,-


Åben hver dag
Reservation: +45 86 19 50 74 Online Bordbestilling

Regningen i restauranten kan deles i to.
Skal regningen splittes yderligere, henviser vi til Swipp eller Mobilepay selskabet imellem.

WEB DESIGN: RANDOMFORMATION.COM
LECOQ - GRAVEN 16 - 8000 ÅRHUS C - TEL.: 86 19 50 74 - INFO@CAFE-LECOQ.DK