Aftens Menu

Fra kl. 17.00 hver dag
 

Se ugens menu her

Se a la carte menuen her

Se frokostmenuen her



Årets menu under Aarhus Festuge 2016

Entrée

Saumon  85,-
Lavpocheret laks med gedeost, radiser, cherrytomat og karse  

Terrin de porc  85,-​
Terrine på gris med sennep, pebermayo og syltet glaskål  

Plat principal

 Poisson et potimaron 175,-
 Bagt fisk med brøndkarse og forskellige variationer over græskar .
 
Culotte de boeuf  175,-
 Helstegt culottesteg med kartoffelpuré, stegte svampe, sauce bordelaise og tyttebær​

Dessert

Tarte Tatin 75,-
Omvendt fransk æbletærte med syltede æbler, butterdej, karamel og cremefraiche
 
Fromages Européens 75,-
Tre gode europæiske oste med syltekræs og oliven


3 retters menu 275,-

3 glas vin 205,-

NB! Under Aarhus Festuge kan man ikke vælge vores sædvanlige al a carte retter


Lecoq - a la carte

Sammensæt 3 retter
Forret, hovedret og dessert
345,-

Entrée

Gazpacho vert et Noix de St. Jacques    95,-
Grøn gazpacho med limerimmede kammuslinger, grønne tomater og brøndkarse

Raviolies de crustacés     110,-
Skaldyrsravioli med hvidløg, parmesan, vagtelæg og bisque

Terrine de foie gras    135,-
Foie gras terrrine med hindbær, gastrique og kantareller
Som en del af menuen + 45,-


Plat principal
 
Filet de cabillaud meunière    195,-
Meuniére-stegt torsk med sprængt kalvespidsbryst, ærter, ærteskud og frikassésauce
 
Filet de boeuf    200 g    245,-
Oksemørbrad
Tillæg til menu + 50,-


Faux filet    250 g/350 g    245,-/295,-
Ribeye
Som en del af menuen + 50,-/100,-


- toppet med en skive foie gras    + 95,-

Vælg mellem hjemmelavede fritter eller nye kartofler samt bearnaisesauce eller pebersauce    


 Desserter

Fromages Européens    100,-
Fem gode europæiske oste med syltekræs og oliven
Som en del af menuen + 15,-


Crème brûlée        85,-
med sorbet

Petit Fours de Lecoq        85,-
Lecoqs egne hjemmelavede godter


Månedens Menu 

Månedens 3 retters menu
Inspireret af årstiden

3 retters menu fra den 3. august - 24. august
 Se billeder af menuen på facebook her

Entrée

Poêlée champignons   85,-
Svampe, mousse, stegte bøgehatte, croutoner og citronverbena

Plat principal

Poitrine de poulet   175,-
Majskylling, squash, majs, gule ærter og brombær

Dessert

Cirises  85,-
Kirsebær, flødeostcreme, dild, dehydreret vaffel og honningsorbet

Forret, hovedret og dessert

3 retters menu 275,-

3 glas vin 205,-


Åben hver dag
Reservation: +45 86 19 50 74 Online Bordbestilling

Regningen i restauranten kan deles i to.
Skal regningen splittes yderligere, henviser vi til Swipp eller Mobilepay selskabet imellem.

WEB DESIGN: RANDOMFORMATION.COM
LECOQ - GRAVEN 16 - 8000 ÅRHUS C - TEL.: 86 19 50 74 - INFO@CAFE-LECOQ.DK